Search

10. obljetnica Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije

POVODOM MEĐUNARODNOG DANA BIJELOG ŠTAPA
Deseta po redu obljetnica Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije održala se u četvrtak, 14.10.2021. u 10 sati u prostorijama Udruge slijepih Istarske županije u Zadarskoj 40 u Puli.

U uvodnom pozdravu predsjednik Kluba naglasio je kako se svečana obljetnica održava povodom Međunarodnog dana bijelog štapa te je posebno pozdravio glavnog tajnika Sportske zajednice Grada Pule, koji je pak u obraćanju prisutnima naglasio iznimno dobru suradnju Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije sa Sportskom zajednicom Grada Pule, čestitao članovima na dosadašnjim uspjesima te naglasio važnost bavljenja sportom i specifičnim oblicima  rekreacije osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici.

Podijeljena su pismena te posebna priznanja, među kojima je predsjednik Kluba istaknuo sportske uspjehe Radenka Družetića i Terezije Gajski kao i one vrsnog planinara Ferucia Lazarića.

Također je istaknuo projekt PARA SPORT, u sklopu kojeg se aktivno pružaju usluge videćeg pratitelja slijepim osobama prilikom obavljanja sportsko rekreativnih aktivnosti, financiran od strane Europskog socijalnog fonda; te najavio nove projektne inicijative i ideje u suradnji s Istarskim pljočkarskim savezom.

Svečano obilježavanje 10. obljetnice Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije financirala je Sportska zajednica Grada Pule.

(REX)

https://radio.hrt.hr/radio-pula/clanak/10-obljetnica-planinarsko-rekreativnog-kluba-slijepih-istarske-zupanije/271613/

http://www.regionalexpress.hr/site/more/10-obljetnica-planinarsko-rekreativnog-kluba-slijepih-istarske-zhupanije

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content