Search

Audiovizualni obilazak Pazina i Labina

Udruga slijepih Istarske županije posjetili Muzej Grada Pazina i Narodni muzej Grada Labina

IstraIN17 Studeni 2022

Predstavnici Udruge slijepih Istarske županije posjetili su u srijedu, 16.studenog Muzej Grada Pazina i Narodni muzej Grada Labina pod vodstvom educiranog turističkog vodiča za pratnju slijepih osoba.

Tom su prilikom imali prilike nešto više doznati  o povijesti i tradicijskim običajima na području Istre, o teritorijalnom ustrojstvu, poljoprivredi, ribarstvu i praktičnoj primjeni u svakodnevnom životu. Upoznati su i sa povijesti rudarstva na labinskom području te su imali prilike, pomoću multimedijalnih pomagala, čuti kako zvuče pojedina tradicionalna istarska glazbala i napjevi.

Audiovizualni obilazak upriličen je provedbom programa “Zaštita i unaprijeđenje kvalitete života slijepih osoba u Istarskoj županiji”, koji financijski podupiru istarski gradovi i općine.

 

 

https://istrain.hr/index.php/istrain-arhiva/38009-udruge-slijepih-istarske-zupanije-posjetili-muzej-grada-pazina-i-narodni-muzej-grada-labina

 

 

https://www.istra24.hr/zivot/predstavnici-udruge-slijepih-istarske-zupanije-posjetili-su-muzej-grada-pazina-i-narodni-muzej-grada-labina

 

 

https://www.regionalexpress.hr/site/more/zashtita-i-unaprjeenje-kvalitete-zhivota-slijepih-osoba-u-istarskoj-zhupaniji

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content