Search

Dodijeljen certifikat Planinarsko rekreativnom klubu slijepih IŽ

OZNAKA “POUZDANA ORGANIZACIJA”
Oznakom „Pouzdana organizacija“ dodijeljen je certifikat Planinarsko rekreativnom klubu slijepih Istarske županije, koji je zahvaljujući uspješnom poslovanju, uoči desete obljetnice postojanja, proglašen među najpouzdanijim u Hrvatskoj za 2020. godinu.

Klubu je spomenuti certifikat dodijelila tvrtka CompanyWall business, poslovna platforma za provjeru najznačajnijih financijskih podataka, koja prepoznaje potrebe tržišta i odgovara na njih s ciljem maksimalnog olakšanja poslovanja za sve poslovne subjekte na području Republike Hrvatske.

Osnovan 01.06.2011. godine, Planinarsko rekreativni klub slijepih Istarske županije ima za cilj poticanje, razvijanje i unaprjeđenje sportsko – planinarske rekreacije i planinarskih aktivnosti radi zadovoljavanja potreba za očuvanjem, održavanjem i poboljšanjem psihofizičkih sposobnosti i zdravlja članova Kluba, korištenjem slobodnog vremena za tjelesno vježbanje i sportsko planinarske aktivnosti te osvješćivanje potrebe očuvanja prirode za potrebe budućih generacija.

(Rex)Objavljeno:30.11.2020.-Regional Express

http://www.regionalexpress.hr/site/more/dodijeljen-certifikat-planinarsko-rekreativnom-klubu-slijepih-izh

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content