Search

Lionsi daruju članove Udruge slijepih u Poreču

PRIDRUŽITE SE TRADICIONALNOJ HUMANITARNOJ AKCIJI
Tradicija porečkih Lionsa  je da u vrijeme Adventa svakako odvoje vrijeme i posjete svoje štićenike, među kojima su i  članovi Udruge slijepih u Poreču.

‘Iako je ove godine, zbog pandemije, druženje jako reducirano, dugogodišnja članica Lions kluba Poreč, naša draga sugrađanka Fedora Zorić – Franke nije mirovala dok nije ispoštovala tradiciju Lionsa, te se jučer sa 20 paketića panetona našla u uredu Udruge slijepih u Poreču.

Ova simbolična gesta je znak da i u ova teška vremena Lionsi ne zaboravljaju potrebite i da uvijek nađu načine da uljepšaju i olakšaju njihovu svakodnevnicu i time im daju do znanja da neće biti  zaboravljeni.

Podsjećamo da se svi građani dobre volje mogu pridružiti i da doprinijeti potpori potrebitih tako što podrže ovogodišnju donatorsku akciju Lions kluba Poreč koja se realizira pod nazivom:
„ DOBRO JE ČINITI DOBRO – ZA NAŠE SUGRAĐANE U POTREBI“
Donacije prikupljene preko donatorskog računa:
IBAN  HR6323800061510001910
kao i  aukcijom doniranih umjetničkih slika, koje se mogu vidjeti na FB stranici  Lions kluba Poreč, biti će nakon završetka akcije, kao i svake godine, uručene Udruzi invalida, Udruzi slijepih i pojedinačnim potrebitim sugrađanima.
Više o našoj akciji možete pronaći na FB stranici Lions kluba Poreč https://www.facebook.com/lionsclub.porec/?view_public_for=757961120964406
Radujemo se Vašoj podršci‘, istaknula je za Lions klub Poreč Snježana Gutbier-Vidović.

(Rex)Objavljeno:15.12.2020.-Regional Express

http://www.regionalexpress.hr/site/more/lionsi-daruju-chlanove-udruge-slijepih-u-porechu

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content