Search

MEMORIJALNI TURNIR “EDUARD ŽUFIĆ”

U Puli održano natjecanje u govornom elektronskom pikadu za slijepe

 | Autor: Glas Istre

Članovi i volonteri Udruge slijepih Istarske županije i Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije, sudjelovali su na memorijalnom 7. ekipnom i 11. pojedinačnom Memorijalnom turniru u govornom elektronskom pikadu za slijepe “Eduard Žufić”u Puli.

U ekipnom turniru sudjelovale su tri ekipe. Treće mjesto je zauzela ekipa Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije u sastavu Terezija Gajki, Marija Legović, Zlatko Močenić i Đina Tončić Fonović.

Drugo mjesto je zauzela pikado ekipa Udruge slijepih Istarske županije u sastavu Zlatko Kuftić, Milan Rojnić, Zlatko Sandrić i Saša Stanković.

Prvo plasirana je bila pikado ekipa Sportske udruge slijepih Učka u sastavu: Martina Belić, Davor Besedić, Radenko Družetić i Ivan Fonović.

U pojedinačnim kategorijama plasman je bio sljedeći:

B1 kategorija (natjecatelji bez ostatka vida) obuhvatila je 7 natjecatelja, od kojih se kao treći plasirao Radenko Družetić, na drugom mjestu bio je Zlatko Sandrić, dok je prvo mjesto osvojila Marija Legović.

U kategoriji B2 (natjecatelji s ostatkom vida) sudjelovalo je 6 natjecatelja od kojih se na trećem mjestu plasirao Zlatko Močenić, na drugom Saša Stanković, a prvo mjesto je osvojila Terezija Gajski.  U kategoriji “volonteri” bilo je prijavljeno 4 natjecatelja, od kojih se na trećem mjestu plasirao Mihael Korpar, na drugom mjestu Samanta Holli, a prvo mjesto je osvojila Anica Todorović.

Organizator turnira je bila Udruga slijepih Istarske županije u suradnji sa Planinarsko rekreativnim klubom slijepih Istarske županije.

Voditelj turnira bio je Zlatko Kuftić, glavni sudac Anica Todorović, a logistika Mihael Korpar.

Turnir je financiran je od strane Grada Poreča, Sportske zajednice Općine Svetvinčenat te Sportske zajednice Grada Pule.

Povezane vijesti

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content