Search

Održan 3. Međunarodni turnir u govornom pikadu za slijepe “Bar 2022“

NASTUPILO I 4 NATJECATELJA IZ ISTARSKE ŽUPANIJE
U nedjelju 15.05.2022. održao se 3. Međunarodni turnir u elektronskom govornom pikadu za slijepe “Bar 2022“, u Baru u Crnoj gori. Na turniru je su nastupili natjecatelji iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ukupno je sudjelovalo 8 ekipa, a u ekipi su bila po dva natjecatelja iz kategorije B1 (natjecatelji bez ostatka vida) i dva natjecatelja iz kategorije B2

(natjecatelji sa ostatkom vida).

Za Planinarsko rekreativni klub slijepih Istarske županije nastupilo je 4 natjecatelja Željko Čižmešija Zlatko Kuftić, Dara Paris i Milan Rojnić. U sedam mečeva ekipa PRKSIŽ ostvarila je dva izjednačena rezultata, te je nažalost u preostalim mečevima bilježila poraz. Članovima PRKSIŽ logističku potporu pružao je Mihael Korpar videći pratitelj PRKSIŽ.

Odlazak u Bar organizirali su Planinarsko rekreativni klub slijepih Istarske županije u suradnji sa Udrugom slijepih Istarske županije, a financirano je iz sredstava Europskog socijalnog fonda, Grada Poreča, Općine Marčana i Sportske zajednice Grada Pule.

“Ovom prilikom zahvaljujemo Sportsko rekreativnom društvu OSI „Bar“ i Organizaciji slijepih za Bar i Ulcinj na gostoprimstvu i uspješno organiziranom 3. međunarodnom turniru.”- rekli su članovi Planinarskog rekreativnog kluba slijepih Istarske županije.

https://www.regionalexpress.hr/site/more/odrzhan-3-meunarodni-turnir-u-govornom-pikadu-za-slijepe-bar-2022

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content