Search

Održana Izvanredna izborna sjednica Skupštine SUS Učka

SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA
Zastupnici Skupštine Sportske Udruge slijepih „Učka“ okupili su se u četvrtak, 18.03.2021. na 2. Izvještajnoj sjednici, Izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine SUS Učka te sjednici Upravnog odbora u prostorijama Udruge slijepih Istarske županije. Tom je prigodom potvrđen Financijski izvještaj te Izvještaj o radu za 2020. godinu, Operativni i Financijski plan za 2021. godinu, a zastupnici Skupštine imenovali su članove upravnih tijela Udruge.

Tako su za članove Upravnog odbora izabrani Davor Besedić, Milan Rojnić i Zlatko Sandrić. Za predsjednika je izabran Milan Rojnić, dok za dopredsjednika izabran Davor Besedić.
Za članove Nadzornog odbora izabrani su Željko Čižmešija i Đina Tončić Fonović, dok je predsjednica Nadzornog odbora Sonja Belušić.

Kao članovi Etičkog povjerenstva izabrani su Zlatko Močenić i Dara Paris, a za predsjednicu Olimpija Meden. Za likvidatora Udruge te zastupnika u Skupštini Hrvatskog športskog saveza slijepih izabran je Milan Rojnić, dok su za zastupnike u Skupštini Sportske zajednice udruge osoba s invaliditetom izabrani Momčilo Nikolić i Milan Rojnić.

Za Izvršnog direktora Sportske udruge slijepih „Učka“ izabran je Zlatko Kuftić.

(REX)

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content