Održana Izvanredna izborna sjednica Skupštine SUS Učka

SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA
Zastupnici Skupštine Sportske Udruge slijepih „Učka“ okupili su se u četvrtak, 18.03.2021. na 2. Izvještajnoj sjednici, Izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine SUS Učka te sjednici Upravnog odbora u prostorijama Udruge slijepih Istarske županije. Tom je prigodom potvrđen Financijski izvještaj te Izvještaj o radu za 2020. godinu, Operativni i Financijski plan za 2021. godinu, a zastupnici Skupštine imenovali su članove upravnih tijela Udruge.

Tako su za članove Upravnog odbora izabrani Davor Besedić, Milan Rojnić i Zlatko Sandrić. Za predsjednika je izabran Milan Rojnić, dok za dopredsjednika izabran Davor Besedić.
Za članove Nadzornog odbora izabrani su Željko Čižmešija i Đina Tončić Fonović, dok je predsjednica Nadzornog odbora Sonja Belušić.

Kao članovi Etičkog povjerenstva izabrani su Zlatko Močenić i Dara Paris, a za predsjednicu Olimpija Meden. Za likvidatora Udruge te zastupnika u Skupštini Hrvatskog športskog saveza slijepih izabran je Milan Rojnić, dok su za zastupnike u Skupštini Sportske zajednice udruge osoba s invaliditetom izabrani Momčilo Nikolić i Milan Rojnić.

Za Izvršnog direktora Sportske udruge slijepih „Učka“ izabran je Zlatko Kuftić.

(REX)

Share on facebook
Podijeli na Facebooku
Share on twitter
Podijeli na twitteru
Share on linkedin
Podijeli na LinkedInu
Share on print
Isprintaj
Skip to content