Održana osnivačka skupština Istarskog foruma udruga osoba s invaliditetom

Održana osnivačka skupština Istarskog foruma udruga osoba s invaliditetom-128192

ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN ZLATKO KUFTIĆ, PREDSJEDNIK UDRUGE SLIJEPIH ISTARSKE ŽUPANIJE
Osnivačka skupština Istarskog foruma udruga osoba s invaliditetom održana je u utorak, 29. lipnja 2022. u prostorijama Udruge slijepih Istarske županije u Zadarskoj 40 u Puli.

Od ukupno 7 pozvanih udruga, Skupštini je prisustvovalo 6 predstavnika, i to: Društva distrofičara Istre, Udruge za autizam Istra, Udruge djece i mladih oštećena sluha Istre, Udruge gluhih i nagluhih Istarske županije, Udruge paraplegičara i tetraplegičara Istarske županije te Udruge slijepih Istarske županije.

Za predsjednika Istarskog foruma udruga osoba s invaliditetom izabran je predsjednik Udruge slijepih Istarske županije Zlatko Kuftić, dok je za dopredsjednika izabran predsjednik Društva distrofičara Istre Robert Raste.

Za članove Upravnog vijeća IFUOSI izabrani su: Alma Zulim, Zlatko Kuftić i Robert Raste, dok su izabrani članovi Skupštine: Mladen Jurada, Dubravka Kovačević, Zlatko Kuftić, Robert Raste, Aleks Tanković i Alma Zulim.

Tom je prilikom usvojen novi Statut, a predstavnici Skupštine odlučili su da će sjedište Istarskog foruma udruga osoba s invaliditetom biti u Zadarskoj 40 u Puli, u prostorijama Udruge slijepih Istarske županije.

“Istarski forum udruga osoba s invaliditetom, koji postoji kao neformalna inicijativa već jedno desetljeće, ima za cilj zajedničko djelovanje u svrhu poboljšanja kvalitete života različitih kategorija osoba s invaliditetom, kao i zajedničkih projektnih inicijativa, jačanja međusobne suradnje i osnaživanja”, zaključio je Zlatko Kuftić.

https://www.regionalexpress.hr/site/more/odrzhana-osnivachka-skupshtina-istarskog-foruma-udruga-osoba-s-invaliditetom

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content