Search

Održano 20. pojedinačno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu

Održano 20. pojedinačno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu-130102

TEREZIJA GAJSKI OBRANILA PRVO MJESTO U KATEGORIJI ŽENA S OSTATKOM VIDA
U Hostelu Edukacijsko rehabilitacijskog kampa slijepih u Premanturi od 01. do 04. rujna 2022. godine održano je 20. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu u organizaciji Hrvatskog športskog saveza slijepih.

U ime Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije  sudjelovala su 4 natjecatelja: Martina Belić, Ibrahim Huseini, Marija Legović i Saša Stanković. Ispred Sportske udruge slijepih Učka natjecalo se pet natjecatelja: Radenko Družetić, Terezija Gajski, Zlatko Kuftić, Milan Rojnić i Zlatko Sandrić.

Ukupno je sudjelovalo 70-ak natjecatelja iz cijele Hrvatske u dvije kategorije, natjecatelji bez ostatka vida i natjecatelji s ostatkom vida. Terezija Gajski je obranila prvo mjestu u kategoriji žena s ostatkom vida te joj je to ukupno peta zlatna medalja, a osim toga ima i jednu brončanu i tri srebrne.

Od ostalih natjecatelja najbolje plasirani su Saša Stanković koji je zauzeo peto mjesto, a Milan Rojnić šesto u kategoriji natjecatelji s ostatkom vida.

Sudjelovanje u pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u elektroničkom pikadu financirano je putem Sportske zajednice grada Pule, Sportske zajednica udruga osoba s invaliditetom Istarske županije i Zaklade paraolimpijac.

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content