Search

Radionica “Održivi razvoj pristupačnog turizma”

U HOTELU PARK PLAZA HISTRIA

Predstavnica Udruge slijepih Istarske županije sudjelovala je na radionici “Održivi razvoj pristupačnog turizma”

10.11.2022 10:00 | Autor: Glas Istre

 

Predstavnica Udruge slijepih Istarske županije Katja Meden sudjelovala je u srijedu, 9. studenog 2022. u Hotelu Park Plaza Histria na radionici “Održivi razvoj pristupačnog turizma” u organizaciji Ministarstva turizma i sporta.

 

Uz Sanju Bareza, predstavnicu Ministarstva turizma i sporta, koja je govorila o razvoju dostupnih oblika turizma u Hrvatskoj; o specifičnim potrebama i izazovima turističke ponude prilagođene populaciji osoba s invaliditetom ukazali su predstavnici ureda Pravobranitelja za osobe s invaliditetom – Tea Rubeša i Darijo Jurišić.

Kao primjeri dobre prakse zdravstvenog turizma i dostupnih oblika turizma za osobe s invaliditetom istaknuli su se Apartmani “Hana”, Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju “Martin Horvat Rovinj – Rovigno” te projekt “Boje inkluzivnog turizma” koje je u suradnji sa Društvom turističkih vodiča Pule provodila Udruga slijepih Istarske županije.

 

https://www.glasistre.hr/istra/2022/11/10/-predstavnica-udruge-slijepih-istarske-zupanije-sudjelovala-je-u-hotelu-park-plaza-histria-na-radi-828923

 

https://www.regionalexpress.hr/site/more/odrzhana-radionica-odrzhivi-razvoj-pristupachnog-turizma

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content