Search

Sjevernojedranski kup u pikadu za slijepe

PULJANI OSVOJILI SJEVEROJADRANSKI KUP

Udruga “Učka” iz Pule ekipno najbolja u elektronskom govornom pikadu za slijepe

Članovi pobjedničke ekipe bili su Radenko Družetić, Terezija Gajski, Milan Rojnić i Zlatko Sandrić * Uz domaćine – Sportski klub slijepih “Rijeka”, nadmetanju su prisustvovale ekipe Sportske udruge slijepih i slabovidnih “Donat” iz Zadra i Medobčinskog društva slepih i slabovidnih Koper

Istra24

foto: Sportska udruga slijepih “Učka”

Članovi ekipe Sportske udruge slijepih “Učka” iz Pule u sastavu Radenko Družetić, Terezija Gajski, Milan Rojnić i Zlatko Sandrić osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom ekipnom sjevernojadranskom kupu u elektronskom govornom pikadu za slijepe, održanom u petak, 16. prosinca 2022. u Rijeci.

Uz domaćine – Sportski klub slijepih “Rijeka”, kupu su prisustvovale ekipe Sportske udruge slijepih i slabovidnih “Donat” iz Zadra i Medobčinskog društva slepih i slabovidnih Koper.

Drugoplasirani su bili Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Koper, treće mjesto osvojio je Sportski klub slijepih “Rijeka”, a četvrtoplasirana bila je Sportska udruga slijepih i slabovidnih “Donat”.

Sljedeći Međunarodni sjevernojadranski kup 2023. održat će se u Zadru, u organizaciji Sportske udruge slijepih i slabovidnih “Donat”.

 

 

https://www.istra24.hr/sport-i-rekreacija/udruga-ucka-iz-pule-ekipno-najbolja-u-elektronskom-govornom-pikadu-za-slijepe

https://www.regionalexpress.hr/site/more/udruga-slijepih-uchka-osvojila-prvo-mjesto-na-meunarodnom-ekipnom-kupu

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content