Svečano obilježavanje 70. godišnjice USIŽ

27.09.2021

UDRUGE SLIJEPIH ISTARSKE ŽUPANIJE OBILJEŽILA 70. GODIŠNJICU

Svečano obilježavanje 70. godišnjice od osnutka Udruge slijepih Istarske županije održalo se u petak, 24. rujna 2021. u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

 

U sklopu prigodnog programa predstavljen je referat o “70 godina organiziranog rada za slijepe u Istri”, istaknutim pojedincima i pravnim osobama podijeljena su pismena i posebna priznanja za značajan doprinos razvoju Udruge slijepih Istarske županije, a uzvanike su vokalnom izvedbom i pratećim klavijaturama zabavljale Vilma Grazia Žmak i Veronika Ravlić.

 

Svečanoj obljetnici prisustvovali su gosti iz partnerskih i suradničkih udruga iz zemlje i inozemstva, kao i predstavnici kabineta Ureda župana Istarske županije – Regione Istriana, Upravnog odjela za zdravstvo Istarske županije, Grada Pule – Pola te Općine Svetvinčenat; koji su redom izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te naglasili potrebu za daljnjim inicijativama u lokalnoj zajednici te umrežavanjem u regiji za dobrobit slijepih i populacije osoba s invaliditetom.

 

Svečanost je sufinancirana od strane Istarske županije – Regione Istriana, Grada Rovinja-Rovigno, Grada Pule – Pola i Grada Labina.

Udruge slijepih Istarske županije obilježila 70. godišnjicu

 

Share on facebook
Podijeli na Facebooku
Share on twitter
Podijeli na twitteru
Share on linkedin
Podijeli na LinkedInu
Share on print
Isprintaj
Skip to content