Search

U Udruzi slijepih Istarske županije održana radionica “Mi smo tu”

RADIONICA U SKLOPU KOJE UDRUGE UGOŠĆUJE OSOBE RAZNIH PROFILA
U prostorima Udruge slijepih Istarske županije u Puli, u četvrtak 10. rujna, održana je, u organizaciji voditeljice Kluba slijepih žena Istarske županije Danijele Stoković, tradicionalna radionica pod nazivom “Mi smo tu”. Riječ je radionici u sklopu koje Udruga ugošćuje osobe raznih profila, pa je tako ovoga puta gošća bila Kristina Višković, a koja je prisutnima predstavila proizvode tvrtke Just.

Prema njezinim riječima tvrtka Just osnovana je prije 90 godina u Švicarskoj, a jedna je od vodećih međunarodnih tvrtki u proizvodnji kozmetičkih proizvoda na bazi esencijalnih ulja i biljnih ekstrakata. Svi proizvodi istaknula je imaju garanciju, a testiralo ih je švicarsko Ministarstvo zdravstva.
Prvi proizvod kojeg je tvrtka proizvela, a koji se proizvodi i danas jest Ulje 31, proizvod od 31 biljke, kojeg Višković naziva “doktorom u kući” budući da pomaže kod primjerice zubobolje, upale sinusa, a služi i za opuštanje.

Među ostalim mnogobrojnim proizvodima Justa je i krema od nevena koju se može koristiti i direktno na otvorenim ranama, a koja među ostalim hrani, obnavlja i regenerira kožu, potom krema od čajevca, najprodavanija krema ovog proizvođača koja slovi za prirodni antibiotik te se koristi kod raznih upala.
Tu su potom i krema od majčine dušice, lavande, esencije, sprej za nos s 96 vrsta minerala i soli iz Bretanje, gel za tuširanje od meda, mlijeka i riže te mnogi drugi proizvodi.

Dodajmo kako je u ime Udruge slijepih Istarske županije dobrodošlicu gošći poželio predsjednik Udruge, Zlatko Kuftić uručivši joj prigodan poklon i zahvalnicu za sudjelovanje u radionici “Mi smo tu”. Ovakve radionice su za slijepe osobe izrazito bitne jer putem njih one dobivaju potpunije informacije o određenim proizvodima.

(rex)11.9.2020.

http://www.regionalexpress.hr/site/more/u-udruzi-slijepih-istarske-zhupanije-odrzhana-radionica-mi-smo-tu

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content