Search

Udruzi slijepih Istarske županije uručena donacija od 3 tisuće eura

Udruzi slijepih Istarske županije uručena donacija od 3 tisuće eura

 

Predsjednik Udruge prisustvovao u Savudriji na otvaranju 4. dodijele modnih priznanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Predsjednik Udruge slijepih Istarske županije, Zlatko Kuftić, dana 29. svibnja prisustvovao je otvaranju ovogodišnje četvrte po redu dodijele modnih priznanja My global Fashion Awards održanoj u Kampinskom hotelu Adriatic u Savudriji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U sklopu kampanje organizirana je humanitarna revija modnog dizajnera gospodina Igora Todorovića na kojoj je predstavljena njegova kolekcija Bella.

U sklopu humanitarne revije uručena je Udruzi slijepih Istarske županije donacija u iznosu od 3.000,00 eura za Zakladu za poticanje obrazovanja slijepih Istarske županije za pomoć u nabavci tiflotehničkih i drugih pomagala potrebnih za školovanje članova Udruge slijepih Istarske županije, a koja se ne mogu osigurati putem sredstava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Ovim putem želimo se zahvaliti gospođi Gianni Apostolski i gospodinu Igoru Todoroviću na pruženoj podršci u radu Zaklade.“, rekao je Zlatko Kuftić.

Za pomoć djeci i mladima na školovanju možete pomoći uplatom na žiro račun Udruge slijepih Istarske županije HR5423600001300163730 koji je otvoren u Zagrebačkoj banci s pozivom na broj 26-10-2022.

Regional express, 02.06.2023.

https://www.regionalexpress.hr/site/more/udruzi-slijepih-istarske-zhupanije-uruchena-donacija-od-3-tisue-eura

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content