Search

Uspješno okončana individualna savjetovanja nezaposlenih članova Udruge slijepih

ZA OSAM RADNO AKTIVNIH ČLANOVA
Individualna savjetovanja osam radno aktivnih, većim dijelom nezaposlenih članova Udruge slijepih Istarske županije, uspješno su okončana 31. kolovoza 2021., u prostorijama USIŽ u Zadarskoj 40 u Puli.

Spomenuta savjetovanja koja imaju za cilj osnaživanje i pripremu osoba s invaliditetom za učinkovitu konkurentnost na tržištu rada, sastavni su dio projekta  “Razvoj i podrška razvoju održivih modela zapošljavanja ranjivih skupina na Urbanom području Pula”, čiji je nositelj Općina Marčana, a koji Udruga slijepih Istarske županije provodi u partnerstvu sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Udrugom gluhih i nagluhih Istarske županije, Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Istre, Društvom multiple skleroze Istarske županije te Udrugom cerebralne paralize Istarske županije. 

Projekt ukupne vrijednosti 2.201.232,00 kn, koji traje od 28. svibnja 2021. do 28. svibnja 2023., u cijelosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, a u sklopu Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizma) za Urbano područje Pula.  

https://www.regionalexpress.hr/site/more/uspjeshno-okonchana-individualna-savjetovanja-nezaposlenih-chlanova-udruge-slijepih

Podijeli na Facebooku
Podijeli na twitteru
Podijeli na LinkedInu
Isprintaj
Skip to content